Proprietăți cosmetice de ulei de nucă de cocos


Chiar și în vremuri de ulei de cocos Cleopatra este utilizat pe scară largă pentru a sprijini frumuseții feminine. Acesta a fost considerat un instrument indispensabil pentru conservarea pielii tineresc. Pentru această zi, nimic nu sa schimbat, proprietăți cosmetice de ulei de nucă de cocos puteti folosi acum.
Știm că uleiul de cocos sunt, la fel ca restul de ulei, pastă de nucă de cocos de maruntire si presare de ea. Țiței este o masă de cocos gălbui format în timpul presat la rece. Structura sa uleios este stocat numai la temperatura camerei și la zero, începe sa se intareasca. Proprietăți cosmetice de top sunt concentrate în ulei rafinat purificat, care este incolor și are un miros mai puțin intens de nucă de cocos.



Beneficiile uleiului de cocos intră în compoziția de acizi grași, cum ar fi lauric și miristic. Cu ulei le ține consistență fermă, cu toate acestea, aceasta nu împiedică absoarbe bine în piele, conferindu-i catifelare și netezime.

Proprietăți cosmetice
Ulei de nucă de cocos poate fi folosit pentru orice tip de piele, contribuind la incetini procesul de imbatranire. Dar de multe ori se recomandă proprietarilor de pielea uscata.

Ulei de nucă de cocos are hidratant excelent, efectul emolient. Este. Formarea unui film pe suprafața pielii, hrănește pielea, menține hidratarea pielii și previne acțiunea mediului. Utilizarea de ulei permite un timp foarte scurt pentru a face față cu pielea uscata, și că este important să se prevină ohrubenyy formare și fisuri.


Principalele proprietăți ale uleiurilor cosmetice potrivit pentru capacitatea sa de a netezi pielea, crescând elasticitatea acestuia, tonifiere ea. Prin urmare, este instrument necesar pentru îngrijirea și îmbătrânirea pielii flasc. In plus, uleiul de cocos poate fi aplicat ca o protecție împotriva razelor ultraviolete, la fel ca în solar și soarele. Pune-l poate fi înainte și după plajă. Acest lucru ajută pentru a face neted tan și calma pielea dupa expunerea la soare.
Proprietati anti-inflamatorii și antimicrobiene de ulei de nucă de cocos face un instrument indispensabil pentru pielea sensibila si inflamata face.


Utilizarea uleiului de cocos
Ulei curat poate fi utilizată în formă pură, fără adăugarea altor componente, deoarece nu pătează pielea și nu sunt alergene. Este bine absorbit de piele, în ciuda faptului că este greu. Doar de a lua o bucată de unt, trebuie să așteptați până când începe să se topească. Acest ulei poate fi folosit ca o crema hranitoare de noapte sau ca o măsură de protecție în frig și în vreme caldă.

Dacă nu vă place de nucă de cocos sau pentru un motiv oarecare, nu se poate folosi, îl puteți folosi ca un amestec cu alte uleiuri. De obicei, ulei de cocos 1 parte sunt de 2-3 alte uleiuri. Această pre-topi uleiul de cocos. Instrumentul rezultat poate fi folosit pentru masaj, o crema de noapte pentru pielea din jurul ochilor și toată fața.

Dacă vă decideți să se amestece ulei de cocos cu existente ta cremă, loțiune sau tonic, cel mai bun mod de a face acest lucru la o dată, pentru că va deteriora rapid. Perie pielea cu uleiuri de nucă de cocos topit și poate pune crema pe partea de sus sau murdărie cu uleiuri de nucă de cocos.

Ulei de masaj
Într-o baie de apă să se încălzească ulei de cocos. Acesta poate fi folosit pentru masaj fata si corp, și este bine să utilizați după luarea tratamente de apă. Acest lucru va face pielea netedă și catifelată.


Instrument pentru a înmuia picioarele pielii
Se amestecă 1 linguriță ulei de nucă de cocos cu pastă 4 picaturi de ulei de arbore de ceai, apoi se adaugă 2 picături de ulei de roiniță și chiparoși. Lubrifia obținută prin intermediul unui picior pe zi.

Persoană Scrub
Se amestecă 2 linguri ulei de cocos cu 100 de grame de sare de mare. Maseaza pielea lent mișcare circulară, apoi clătiți agent la duș. Apoi perie descuamarea pielii cu un amestec de 5 linguri grăsime din lapte și 100 de grame de iaurt. Aceste proceduri vă va ajuta să găsiți o piele frumoasa si sanatoasa.


Persoană Scrub
Proprietăți cosmetice de ulei puteți folosi ca ingredient principal pentru a face scrub facial. Pentru a face acest lucru, se topesc două sute de grame de amestec de uleiuri de cacao, nucă de cocos și unt de shea și se adaugă la o zdrobit mustului, maghiran si lamaie balsam planta St. John. Odată ce amestecul se îndepărtează de căldură, să stea timp de o zi, apoi face plitochki mici și le-a pus în congelator. Maseaza fata ta de fiecare dată aceste plitochki timp ce lua o cabină de duș.

Protecție de la soare

Lubrifia pielea înainte și după amestec bronzare de 1 lingura ulei de cocos și 1/2 lingura Ulei de trandafir solduri.

Strugurel
Frecati un pic ceară de albine ras și se topesc-l. Apoi se adaugă 1 lingura ulei de cocos, 1/2 lingura cacao și unt de shea. În cazul în care masa va avea omogenitate, opriți căldura și se adaugă câteva picături de ulei de trandafir. Puteți toarnă amestecul într-un recipient gol de ruj. Când se întărește, te balsam de buze excelent.