Cu privire la pericolele și beneficiile de ulei de seminte de in


În lenjeria colectate în masă a minerale, vitamine si nutrienti. Ulei de seminte de in - extras din semințe de in este un produs nutritiv valoros, medicamente si produse cosmetice cu spectru larg, dar cu toate acestea ulei de in are un număr de contraindicații. În acest articol vă vom spune despre pericolele și beneficiile de ulei de seminte de in.
Beneficiile de semințe de in ulei omului cunoaște din timpuri preistorice. În conformitate cu săpături arheologice oameni utilizate in scopuri diferite de 5000 ani BC. În prezent, există plantații mari de in din Europa, Asia Centrală și America de Nord. Farmacii si magazine din intreaga lume pot cumpăra de seminte de in și ulei de in natural. Proprietăți utile de in explică compoziția sa unică.



Compoziția chimică a uleiului din semințe de in, - acizi grași (omega-3 la omega-6-omega 9), procentul reprezintă fiecare: Omega 3 (acid alfa-linolenic) 60% omega-6 (acid linoleic) 20% Omega 9 (acid oleic) de 10%. În 1 lingura Ulei de in contine 18 m de acid alfa-linolenic; - Aminoacizi esențiali; - Minerale (mangan, magneziu, potasiu); - Vitaminele (A, E, și B, C); - Fiber (solubile si insolubile); - Lignani (le inul în ulei la 80% mai mult decât orice alt produs); - antioxidanti.

Cu aceasta compozitie, ulei de semințe de in are un număr de caracteristici utile: - proprietati antioxidante, ulei de in ele are datorită prezenței în ea de acizi grași nesaturați, care sunt componente esențiale ale membranelor celulare, care lupta impotriva radicalilor liberi, care sunt implicate în metabolizarea și implicat in metabolismul tuturor organelor și țesuturilor. Metabolismul acizilor grași nesaturați și normaliza metabolismul.

Proprietățile antioxidante ale corpului ulei de in oferă tinerilor și longevitate; - proprietati anti-cancer de ulei de in, datorită prezenței acolo a substanțelor lignani specifice care inhibă dezvoltarea celulelor canceroase și de a ajuta reduce cresterea tumorilor canceroase. Folosirea regulata este un excelent de prevenire a cancerului, în special de colon si cancer de san la femei; - Ulei din semințe de mac normalizeaza in nivelurile de femei de estrogeni (hormoni feminini); - Utilizarea de ulei de in - prevenirea si tratamentul bolilor glandei tiroide, ficat, rinichi, sistemul cardiovascular, sistemul digestiv (hipertensiune, hemoroizi, colite, tromboza, ateroscleroza, calculi biliari, boli de pietre la rinichi, scleroza multipla si alte boli); - Nivelul de zahar din sange Normalizare.

In această aplicație uleiul de in este recomandat pentru diabetul de-al doilea tip (ynsulynnezavysymыmыy). - Imbunatateste circulatia; - Are proprietăți de regenerare, accelereaza vindecarea tesuturilor, astfel ulei de in este utilizat în mod activ pentru tratarea bolilor de piele (eczeme, psoriazis, acnee, răni, răni); - Ulei de in este utilizat în mod activ pentru scopuri cosmetice ca bază pentru ulei de masaj pentru a crea măști medicale pentru față, păr, mâini, unghii; - Folosit de asemenea în lupta împotriva obezității, ca următoarele proprietăți: imbunatateste digestia, ajuta la normalizarea metabolismului lipidic, curăță organismul, imbunatateste metabolismul în celule; - Promovează, stimuleaza sistemul imunitar; - Are proprietati anti-inflamatorii și expectorant.


Totuși, în ciuda o mulțime de funcții utile ulei de in, nu uitați despre daunele ulei poate provoca corp. Ulei din semințe de in este contraindicat în: - inflamații ale intestinului (colecistita acuta, diaree, pancreatită, ulcer gastric), contraindicatii datele utilizate în boli datorită efectului său laxativ; - Ulei din semințe de in este contraindicat la femeile polycystosis, endometrita, fibrom uterin, si este interzis în timpul sarcinii și alăptării; - A nu se utiliza oameni ulei de in predispuse la cancer de prostata, deoarece această boală este interzis acid alfa-linolenic binevenit.